Grundig erhvervsrengøring i Horsens, Silkeborg, Hejlsminde

​For at leve op til jeres behov og ønsker, sørger vi altid for at levere skræddersyede

løsninger. I fællesskab udarbejder vi en detaljeret rengøringsplan, der sikrer, at vi med stor nøjagtighed ved, hvordan I ønsker vores arbejde udført. Vores ambition er at opnå et slutresultat, der er skinnende rent og vigtigst af alt, at I som kunder er fuldt tilfredse og glade for at have valgt os til jeres erhvervsrengøring.

Garanti for kvalitet i erhvervsrengøring

Med flere års erfaring i erhvervsrengøring, garanterer vi altid at udføre vores arbejde hos jer grundigt og professionelt. Vi fokuserer på kvalitet og detaljer, og sørger for at komme helt ude i hjørnerne. Et godt indeklima er afgørende for både jeres medarbejderes sundhed og virksomhedens effektivitet. Vores professionelle rengøring af kontorinventar og gulve bidrager til at øge medarbejdernes motivation og arbejdsglæde.

Der bliver udelukkende brugt de bedste godkendte produkter på markedet, så vi kan udføre top kvalitet i vores arbejde. Vi udfører blandt andet rengøring af kontorer og institutioner mv. i Horsens, Silkeborg, Hejlsminde og omegn. Vi tilbyder også sommerhusrengøring.

Høj kundetilfredshed

Med vores skræddersyede løsninger er vores mål, at alle vores kunder er glade og tilfredse med vores udførelse af erhvervsrengøring. Vi garanterer ærlig og åben kommunikation mellem dig og vores erfarne medarbejdere, så vi sammen når det bedst mulige resultat. Vores dygtige og alsidige medarbejdere er altid imødekommende og udfører deres arbejde grundigt til mindste detalje.

Med os som dit rengøringsfirma, sørger vi for at stå klar med den bedste kundeservice, så I føler jer trygge i vores samarbejde.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Ønsker I at jeres lokaler er fuldstændigt rene? Vi sikrer, at du ikke går på kompromis med kvaliteten af erhvervsrengøring til en fornuftig pris. Kontakt os allerede i dag på telefon +45 2734 7232 eller send en mail på dorte@erl-service.dk.

vi samarbejder med førende virksomheder​

download

Ring til os med akutte sager eller generelle spørgsmål

​KONTAKT OS

ERL Service

Bøgeparken 12

7100 Vejle

CVR-nummer: 29648107

+45 2734 7232

dorte@erl-service.dk

Hverdage 08.00 - 16.00

Se vores cookiepolitik

erl service - en renere løsning

Vi tilbyder skræddersyede rengøringsservices til privat behov og som serviceaftale til erhverv. Vores fokus er på kvaliteten, så vi hele tiden kan optimere og overholde det vi lover vores kunder.

Kontakt os i dag for at høre mere om vores rengøringsservices, og modtag et uforpligtende tilbud på rengøring nær Horsens og omegn.